Inzicht krijgen in de CO2-uitstoot

 

Om klimaatneutraal te worden, is het cruciaal om inzicht te krijgen in de CO2-uitstoot. Wij werken samen met duurzaamheidsexperts die op projectbasis de volledige uitstoot van uw organisatie kunnen berekenen. Deze experts hebben diepgaande kennis van emissieberekeningen en houden zich op de hoogte van actuele methodologieën en normen. Met geavanceerde tools analyseren ze de CO2-uitstoot van bedrijfsprocessen en bieden ze een basis voor een effectieve strategie om de uitstoot te verminderen

 

Inzicht in de value chain

Inzicht in de value chain bij productie buiten Europa is een van de moeilijkste opgaves binnen dit onderwerp. Het is echter wel noodzakelijk om deze data te verzamelen wanneer de impact op het milieu wordt onderzocht. 

Voor het inzichtelijk maken van de volledige value chain kan de software van onze partner Traddil gebruikt worden. De software zorgt ervoor dat de value chain van private label producten tot aan de grondstofleverancier eenvoudig inzichtelijk gemaakt kan worden en de uitstoot producten in kaart worden gebracht.